Przygotuj sushi, które zachwyci każdego!
Chcesz nauczyć się robić sushi, ale nie wiesz, od czego zacząć?
Myślisz, że przygotowanie japońskich rolek zarezerwowane jest wyłącznie dla prawdziwych Mistrzów Kuchni?
A może pragniesz przygotować COŚ specjalnego na romantyczny wieczór we dwoje?
Mamy dla Ciebie świetną wiadomość!
Już 31 października pod okiem Marka Siola, szefa kuchni w Nago Sushi & Sake, odkryjesz wszystkie sekrety japońskiej kuchni – od perfekcyjnie ugotowanego ryżu po techniki zwijania rolki.
Podczas warsztatów dowiesz się również:
- dlaczego odpowiedni nóż to podstawa,
- czym różnią się od siebie poszczególne rodzaje ryżu,
- jak dobrać składniki wysokiej jakości,
- jak precyzyjnie zwijać maki i formować nigiri.
Te warsztaty to także świetna okazja, żeby spędzić czas w miłej atmosferze, poznać tajniki kuchni japońskiej i zabłysnąć jako mistrz sushi na każdej imprezie!
Więcej informacji:
tel.: 506-770-873
mail: krakow@fine-wine.pl
Możesz też przyjść i dowiedzieć się wszystkiego na miejscu.
>> ILOŚĆ MIEJSC JEST OGRANICZONA<<
