Ocet jabłkowy znakomicie nadaje się do przyprawiania potraw - sałatek czy barszczu. Jest też niezbędnym składnikiem sosów zimnych- winegret oraz majonezów. Skropienie nim ryb przed smażeniem lub nawet zamarynowanie ryby zaprawą z odrobiną octu jabłkowego przyda potrawie smaku i wykwintności. Owocowe nuty smakowe podkreślą smak surówek, drobiu, ryb oraz owoców morza.
Pozostałe cechy
Pojemność
1000 ml
Kod produktu
8082
Spróbuj również...
Bądź na bieżąco!
Zapisując się do naszego newslettera, otrzymujesz dostęp do fachowej wiedzy – e-booków i bonusowych materiałów, które wyślemy do Ciebie w pierwszej kolejności. Najświeższe informacje o nowościach w ofercie i trendach gastronomicznych przyjdą prosto na Twoją skrzynkę, więc nic Cię nie ominie!
Fine Wine nie wspiera starszych wersji przeglądarek, które mogą nie obsługiwać wszystkich funkcjonalności serwisu. Prosimy o skorzystanie z najnowszych wersji przeglądarek Google Chrome, Firefox, Internet Explorer lub innych.